Yıldız Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Uzaktan Eğitim Ücret Açıklaması

Görüntüleme: 9629Tarih: 17.09.2014Güncelleme: 17.09.2014 - 17:11

Değerli Öğrencilerimiz

Yaklaşık iki yıldır üniversitemizde uygulanmakta olan ve uzaktan eğitim aracılığılı ile verilen dersler; öğrencilerimiz için öğrenim yaşamları süresince kolaylık sağlamak  ve örgün eğitim ile verilen derslerin zaman ve mekan bağımsız olarak işlenilmesine yönelik seçenek sunmaktır.

Bu noktada öğrencilerimize zaman ve mekan bağımsız olarak alternatif sunarken "Yükseköğretim Kurulu  Uzaktan Eğitim Usul ve Esasları Yönetmeliği" çerçevesince belirlenen ücretlere uyma zorunluluğumuzun bilinmesi de önemlidir. Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi  ekde yer alan yönetmeliğe uygun bir süreç ile öğretim sürecine devam etmektedir.

Bu nedenle öğrencilerimizin örgün öğretime ilave olarak uzaktan öğretim ile almak istedikleri derslerin ücretleri yukarıda belirtilen yönetmeliğe uygun olarak belirlenmektedir.

Değerli öğrenciler ödenecek ücretlere ilişkin Yönetmelikde bakılması gereken bölüm, II sayılı Cetvel A, Uzaktan Öğretim ve İkinci Öğretim Ücretleri başlığı bölümünde açıklanmıştır.

Siz değerli öğrencilerimize önemle duyurulur.Yrd.Doç.Dr.Tuncay Sevindik

Uzaktan Eğitim Merkez Müdürü